Vesti bune din Anglia!

Avem vesti bune de la medicii din Anglia: sansele ca boala lui Andrei sa intre in remisie si sa faca transplantul sunt de 80%.

Diagnostic gresit
Am aflat, de asemenea, ca tipul de leucemie de care sufera Andrei este diferit de cel diagnosticat in Romania, respectiv mieloblastica in loc de limfoblastica. Nu pot sa nu-mi pun intrebarea daca acesta este motivul pentru care organismul lui Andrei nu raspundea la tratamentul aplicat in Romania.

Din pacate, spitalele din Romania nu beneficiaza de tehnica si dotarile de ultima ora care se gasesc in Anglia si ajungi sa te gandesti cat de putin a lipsit ca Andrei sa nu ajunga niciodata sa fie diagnosticat corect si tratat in consecinta si, poate, cati alti bolnavi sunt in aceeasi situatie.

Medicii au spus ca s-ar putea sa fie nevoie de administrarea a doua cure de citostatice pentru a ajunge la rezultatul dorit – respectiv scaderea blastilor sub 5%, fapt care indica intrarea in remisie a bolii. Prima cura de chimioterapie a inceput astazi, medicii asteptand pana acum diagnosticul exact, si speram sa primim vesti pline de speranta in continuare.

O parte din meritul pentru toate lucrurile bune care au inceput sa se intample in ultimele zile ii revine in mare masura si Dlui. Tony Rizzo, un celebru stilist de talie internationala, cel care a creat si renumitul “Alternative Hair Show” in scopul strangerii de fonduri care sa ajute bolnavii de leucemie, el fiind unul dintre cei care a avut de suferit in urma pierderii tragice a fiului sau, Valentino, rapus in urma cu multi ani de aceasta boala. De la preluarea de pe aeroportul Heathrow, Tony este mereu alaturi de Andrei si il ajuta in permanenta cu tot ceea ce poate, fiindu-i de un real sprijin si demonstrandu-ne cu fiecare clipa ce inseamna sa fii om si sa iti pese de semenii tai in mod neconditionat.

Ne rugam la Dumnezeu si speram ca toate eforturile noastre comune sa nu fie in zadar.

Multumesc tuturor,
Mona

1 comentarii:

Mona spunea...

Pentru Andrei azi a fost a treia zi de citostatice. Mai are doua zile si termina prima cura. Atat eu cat si el suntem increzatori ca vom reusi.
Va multumesc ca sunteti alaturi de noi, in orice fel puteti.
Va voi tine la curent cu starea lui Andrei cat de des voi putea.